Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 50 g de jus d'orange
- 1 ½ c. à soupe de sauce de soja
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g de potimarron
-
630
g de bouillon de volaille
of 630 g de bouillon de légumes - 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 60 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 noix de saint-jacques, coupées en deux dans l’épaisseur
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2478 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Lasagnes aux deux saumons en croûte de pistou
1h
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50 min
Risotto printanier
1h
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35 Min
Risotto au potimarron
1h
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1u. 20min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min