Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de potimarron, coupé en dés
- 900 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 90 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2342 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto au potiron
35min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto courgette et bacon
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto chèvre-brocoli
45min