Compatibele versies
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de parmesan, en morceaux
- 1000 g d'eau
- du sel
- 1000 g de brocoli en fleurettes, le pied en petits dés
- 4 œufs, à température ambiante (ou 4 pour un plat plus copieux)
- 4 c. à soupe de crème liquide légère
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1159 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40 min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 min
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
20 min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Filets de colin, purée de haricots plats
35 min
Purée potiron-orange
30 min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40 min
Purée courgettes et veau au basilic
20 min
Purée de carottes
30 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 min