Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de tranches de bacon, coupées en lamelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 12 feuilles de sauge fraîche, de petite taille
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre selon leur taille
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Risotto courgette et bacon
35 min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Croziflette
1h 25min