Risotto au bacon et aux champignons de Paris

Risotto au bacon et aux champignons de Paris

4.3 576 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 200 g de tranches de bacon coupées en lamelles
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 12 feuilles de sauge fraîche de petite taille
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre selon leur taille
  • du sel
  • du poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 1766 kJ / 419 kcal
Vetten 10 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...