Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, de grande taille, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tomates, de grande taille, mûres, mais fermes
- du sel
- 50 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 200 - 300 g de restes de viande cuite, coupés en morceaux
- 250 g de chair à saucisse
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de persil frais, haché
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Endives au jambon
1 godz. 15 min
Ratatouille provençale
1 godz.
Tomates provençales
45min
Tarte au poireau et lardons
2 Std. 5 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Poulet basquaise
50min
Courgettes farcies
45min
Quiche lorraine
1h 45min
Ratatouille
40min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Parmentier de canard aux oignons
50min