Endives au jambon gratinées au comté

Endives au jambon gratinées au comté

4.8 528 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 13u.
4 portions

Ingrediënten

La veille
  • 80 g de comté coupé en dés
  • 500 g d'eau
  • 900 g d'endives (6 à 8 endives, selon leur taille), cône dur à la base retiré
  • 40 g de beurre coupé en dés
  • 2 gousses d'ail pelées et dégermées
  • 40 g de farine de blé
  • 400 g de lait
  • du sel
  • du poivre moulu
  • noix de muscade fraîchement râpée à ajuster en fonction des goûts
  • 6 - 8 tranches de jambon blanc

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 1695 kJ / 406 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...