Endive au jambon et au gorgonzola

Endive au jambon et au gorgonzola

4.8 392 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 50 g d'emmental coupé en morceaux
  • 700 g d'eau
  • 6 endives coupées en deux
  • 40 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 50 g de farine de blé
  • 500 g de lait
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de gorgonzola
  • 6 tranches de jambon blanc

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1338 mg
Eiwitten 28.1 g
Calorieën 1561.9 kJ / 373.3 kcal
Vetten 23 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 11.2 g
Koolhydraten 17.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...