Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 30 g de pousses d'épinards frais
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 350 g de petits pois frais, écossés
- 250 g de carottes nouvelles, coupées en morceaux
- 200 g de pommes de terre nouvelles, coupées en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Gratin de chou-fleur
55min
Pâtes aux légumes d'automne
50min
Jardinière de légumes, pesto de menthe
45min
Filets de poulet et leur jardinière de légumes
1h
Petits pois à la française
45min
Macaroni aux 5 légumes colorés
40min
Petits légumes de printemps au bouillon
35min
Macédoine de légumes nouveaux
40min
Petits pois à la française
30min
Court-bouillon
25min
Jardinière de légumes
40min