Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Fondue savoyarde à la tomate
30min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Gratin de crozets au jambon
1hod.
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Liqueur aux boules de coco
3 Std. 15 Min
Aligot
40 min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Fondue savoyarde
15min
Welsh rarebit
30min
Œuf poché sauce meurette
1hod.
Croziflette
1 godz. 25 min
Cervelle de canuts
12h