Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Aligot
40 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 dk
Sauce au roquefort
20 min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Cromesquis de saint-nectaire
45 phút
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Fondue suisse moitié-moitié
30 dk
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Fondue savoyarde
15 min
Sauce périgourdine
35 Min