Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 boîte de tomates pelées au naturel (800 g), avec leur jus
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., et 1 filet pour la finition
- persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 Min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Velouté d'endive
35min
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté de tomates
35min
Velouté de tomate
30 Min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté de tomate
40 min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1 godz.