Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1000 g de courge butternut, coupée en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 6 tranches fines de bacon
- 100 g de comté, coupé en très fines lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 711.2 kJ / 170.8 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 518.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté carottes, navets et chorizo
25min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45min
Soupe de potimarron aux épices
45min
Soupe de potiron au morbier
45min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50min