
Apparaten en accessoires
Velouté de butternut, carottes et poireaux
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
d'ail2 gousses
-
d'oignons coupés en deux150 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de sel2 c. à café
-
de carottes coupées en tronçons600 g
-
de blancs de poireau coupés en tronçons200 g
-
de courge butternut coupée en morceaux600 g
-
de bouillon de légumes2 cubes
-
d'eau1000 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
241.5 kcal /
1001.5 kJ
Eiwitten
3.2 g
Vetten
16.7 g
Koolhydraten
17.7 g
Vezels
5.7 g
Verzadigd vet
8.7 g
Natrium
1328.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Le Friend en automne
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk