Compatibele versies
Velouté de butternut, carottes et poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 600 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 600 g de courge butternut, coupée en morceaux
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 1000 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1001.5 kJ / 241.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1328.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de butternut et gingembre
35 min
Soupe de patate douce au lait de coco et curry
25min
Soupe de potimarron aux épices
45 min
Soupe au potiron
50 min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55 Min
Soupe de patates douces, coco et poireaux
45 min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.
Velouté de butternut et patate douce
35 min
Velouté carotte-panais
35 min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 min
Velouté patate douce, poireau et navet, consommé de légumes
1 Std. 15 Min