Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 2.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de framboise
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Gelée et pâte de coing
24h
Chutney de figues
4h
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1h
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Gelée de groseille
35 min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Confiture de figues
1 godz. 30 min