Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'abricots frais, coupés en quatre ou en huit (réserver 5-6 noyaux)
- 600 g de sucre en poudre
- 50 g de jus de citron (2 citrons)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 241 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture de quetsches à la cannelle
6ωρ.
Confiture de fraises
6ωρ.
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45 min
Gelée de raisin
6ωρ.
Confiture de poires
6ωρ.
Confiture pêche-myrtille
6ωρ.
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture figue-romarin
50min
Confiture de cerises
6ωρ.
Confiture de figues
1h 30min
Confiture de prunes à l'armagnac
6ωρ.