Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3576 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie gras sous-vide
72 godz.
Iles flottantes
1 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Terrine bressane
24h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Beurre d'escargot
10 Min
Cannelés
13 godz. 45 min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.