Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 600 g de morue salée
Le jour même
- 5 brins de persil plat frais
- 300 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 4 c. à soupe de lait
- 30 - 60 g d'huile d'olive (en fonction du pouvoir d'absorption du poisson)
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1948 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Poissons VS Viandes 10 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Petits pois à la française
45 min
Calamar à la piperade
35 Min
Far breton aux pruneaux
2h
Petit salé aux lentilles
45 min
Couscous de crevettes et sa bisque
1h
Crème caramel
3 godz.
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Brandade de morue et persillade
50 min
Acras de morue
13h
Rougail crevette
50 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min