Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de céleri-rave, coupé en cubes (3 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1722 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Purée de céleri
25 min
Petits pois à la française
45 min
Salade de crudités
10min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10min
Pâté de campagne
48u.
Rillettes de lapin
12h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Délice de foies au riesling
2u. 50min
Salade de céleri aux poires et noisettes
15min
Tartinade de radis noir
5min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min