Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux
- 600 g de poireaux, coupés en rondelles (le blanc essentiellement)
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de piment en poudre doux, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 843 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de chou-fleur
40 dk
Velouté d'endive
35 dk
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Crème de carotte
30 Min
Potage de carottes aux fanes
40 dk
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe de laitue
35 dk
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe de panais
35 dk