Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux
- 600 g de poireaux, coupés en rondelles (le blanc essentiellement)
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de piment en poudre doux, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 843 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de carotte
30 min
Velouté de tomate
30 min
Soupe paysanne express
45 min
Soupe de laitue
35 min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté du potager
15 min
Velouté d'endive
35 min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Potage Saint-Germain
45 min