Soupe de butternut, curry et amandes

Soupe de butternut, curry et amandes

4.5 210 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • de poireau coupé en morceaux
    150 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • d'amandes en poudre
    30 g
  • de chair de courge butternut coupée en morceaux (3-4 cm)
    300 g
  • de bouillon de bœuf (ou bouillon reconstitué)
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'amandes effilées pour la finition
    30 g
  • de persil frais (optioneel)
    3 brins

Voeding per 1 portion

Calorieën 199 kcal / 823 kJ
Eiwitten 4 g
Vetten 16 g
Koolhydraten 8 g
Vezels 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...