Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 700 g de chair de potiron, détaillée en cubes (2,5 cm env.)
- 30 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 3 pincées de cannelle en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1119.5 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 Min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Velouté de butternut et patate douce
35 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Soupe de potiron et pomme au comté
40min
Velouté patate douce et orange
30 Min
Soupe de panais
35 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min