Velouté de champignons et chantilly au foie gras

Velouté de champignons et chantilly au foie gras

4.1 114 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

La chantilly au foie gras
  • de foie gras de canard cuit
    200 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
    400 g
Le velouté de champignons
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de champignons de Paris frais coupés en morceaux
    700 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'eau
    350 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées

Voeding per 1 portion

Calorieën 440 kcal / 1817 kJ
Eiwitten 7.8 g
Vetten 43.2 g
Koolhydraten 5.3 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 0 g
Natrium 0 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...