Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de gouda, coupé en morceaux
- 500 g d'asperges blanches
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 2 c. à café de fond de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre doux
- 125 g de crème liquide, 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de jus de citron
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 4 c. à café de ciboulette fraîche
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5399 kJ / 1290 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 105 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de chou-fleur
40 min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 min
Velouté d'asperge
30 min