Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de gouda, coupé en morceaux
- 500 g d'asperges blanches
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 2 c. à café de fond de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre doux
- 125 g de crème liquide, 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de jus de citron
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 4 c. à café de ciboulette fraîche
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5399 kJ / 1290 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 105 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperge
30 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de chou-fleur
30 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté d'asperges noisetté
1 godz. 5 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min