
Apparaten en accessoires
Velouté de cèpe et châtaigne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
gousse d'ail1
-
blanc de poireau coupé en tronçons1
-
de baies roses1 c. à café
-
d'eau600 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de cèpes frais600 g
-
de châtaignes cuites et pelées100 g
-
le jus d'1/2 citron jaune
-
de crème liquide 30-40% m.g.150 g
-
de noix de muscade en poudre½ c. à café
-
de gros sel1 c. à soupe
-
de poivre fraîchement moulu3 pincées
Voeding per 1 portion
Calorieën
212.8 kcal /
887 kJ
Eiwitten
5.8 g
Vetten
13.8 g
Koolhydraten
14 g
Vezels
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

NOËL FACILE
6 recepten
Frankrijk
Frankrijk