Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, coupée en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 900 g de chair de potiron, coupée en cubes de 2 cm
- 200 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 20 g de fromage à pâte pressée non cuite, type morbier
- 2 c. à soupe de graines de courge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 624 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Velouté de courgettes
45min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40min
Velouté de butternut, bacon et comté
35 min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35 min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Soupe de potiron et pomme au comté
40min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min