Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
-
80
g de pecorino
of 80 g de fromage de brebis, type tomme - 450 g de carottes, pelées et coupées en dés
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 180 g de crème liquide entière
- 1 c. à café rase de quatre-épices moulu
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
Le jour même
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5 min
Flans de poireau
35 min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20 min
Gratin de courge
1h
Petits flans de carotte à l'estragon
1u. 50min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15 min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Flan de patate douce aux épices
55 min