Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g de beurre, pour le plat à gratin
- le zeste d'un citron jaune
- le zeste d'un citron vert
- 150 g de sucre en poudre
- 300 g de chair de courge d'hiver, type butternut, potiron ou citrouille, détaillée en cubes
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 50 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 727 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Flan de patate douce aux épices
55 Min
Flan de patate douce
40 min
Flan d'aubergine
1h
Milla de potiron
1h 10min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
2 Std. 35 Min
Menu veggie - Flans vapeur à la butternut et à la vanille
1h 15min
Flans sucrés de patate douce et épices douces
2h
Crème brûlée légère au potimarron
50 min
Flan au potiron et aux pommes
3 Std. 30 Min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min