Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de noisettes entières
- 3 œufs
- 80 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g de bleu d'Auvergne, coupé en morceaux
- 20 g de beurre, pour les plaques
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 373.6 kJ / 89.9 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 Min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Cake pesto et tomates séchées
40min
Petits cakes courgette-chorizo
1 Std. 5 Min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h