Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 25 g de beurre demi-sel
- 25 g de noisettes en poudre
- 25 g de farine de blé
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
Les fruits
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de pommes et de poires, en petits cubes
- 2 étoiles de badiane
Le dressage
- 100 g de foie gras de canard mi-cuit, en cubes
- quelques feuilles de persil frais ou jeunes pousses (shiso, épinards...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1h 20 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 Std. 45 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Cheesecake au saumon
4h
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min