Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 25 g de beurre demi-sel
- 25 g de noisettes en poudre
- 25 g de farine de blé
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
Les fruits
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de pommes et de poires, en petits cubes
- 2 étoiles de badiane
Le dressage
- 100 g de foie gras de canard mi-cuit, en cubes
- quelques feuilles de persil frais ou jeunes pousses (shiso, épinards...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Verrines printanières
25 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 Min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 Std.
Verrine saumon-endive
10 min
Cheesecake au saumon
4u.
Bouchées aux saint-jacques
25 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Cannelés au jambon
13h
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min