Tarte fondue de poireau-fleurs de saumon

Tarte fondue de poireau-fleurs de saumon

4.6 21 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
6 parts

Ingrediënten

  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule et pour fariner
  • 75 g de beurre demi-sel coupé en morceaux, et un peu pour le moule
  • ½ c. à café de sel
  • 50 g d'eau
  • 600 g de blancs de poireau détaillés en tronçons
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 125 g de mozzarella de bufflonne coupée en fines tranches
  • 200 g de saumon fumé en tranches
  • 3 brins d'aneth frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1465.2 kJ / 350.5 kcal
Vetten 23.8 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 19.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...