Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème fouettée
- 100 g de lardons fumés
- 150 g de crème, type semi-épaisse
Le velouté de lentilles
- 20 g d'échalote, pelée et coupée en deux
- 200 g de lentilles vertes sèches
- 1 cube de bouillon de volaille
- 650 g d'eau
- 100 g de crème liquide légère
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de mascarpone
- 150 g de crème, type semi-épaisse
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés (ciseler les feuilles)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Crème de petits pois
40 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min