Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème fouettée
- 100 g de lardons fumés
- 150 g de crème, type semi-épaisse
Le velouté de lentilles
- 20 g d'échalote, pelée et coupée en deux
- 200 g de lentilles vertes sèches
- 1 cube de bouillon de volaille
- 650 g d'eau
- 100 g de crème liquide légère
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de mascarpone
- 150 g de crème, type semi-épaisse
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés (ciseler les feuilles)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Crème de petits pois
40 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 min
Crème de chou-fleur
30 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 Min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 Min