Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gruyère, en dés
- 3 œufs
- 170 g de farine, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive (prélevée dans le bocal des tomates confites), et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 8 tomates confites à l'huile d'olive, en dés
- 150 g de mozzarella en billes
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 70 g
Alternatieve recepten
Petits cakes salés au chorizo et aux herbes
1 godz. 15 min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40min
Navettes salées au thym
35 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Gougères au comté
45 min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 godz. 20 min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1h 10 min