Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 450 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en tronçons (3-4 cm)
- 1000 g d'eau
- 15 g de beurre
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 3 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1h 20min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Quiche aux asperges
1 godz. 15 min
Flan d'aubergine
1 godz.
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Gaspacho
12 Std.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 godz. 30 min
Bavarois d'asperge
15 Min