Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 450 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en tronçons (3-4 cm)
- 1000 g d'eau
- 15 g de beurre
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 3 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Flan de patate douce aux épices
55 Min
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 godz. 20 min
Flan d'aubergine
1sa
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Terrine de feta au basilic
3h
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1sa
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h