Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de topinambours, épluchés et coupés en morceaux (2-3 cm)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux
- 40 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive, pour la finition
- 4 brins de cerfeuil frais équeutés, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1184 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée céleri-pomme
45 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Purée de céleri
25 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 min
Purée carotte-coco
40 min
Velouté de topinambour
45 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée potiron-orange
30 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée panais potiron
45 min