Purée de topinambour au chocolat blanc

Purée de topinambour au chocolat blanc

4.5 59 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 400 g de topinambours épluchés et coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 30 g de beurre doux
  • 40 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 1 filet d'huile d'olive pour la finition
  • 4 brins de cerfeuil frais équeutés, pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3.8 g
Calorieën 1184 kJ / 285 kcal
Vetten 19.5 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 22.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...