Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de panais
- 200 g de lait entier, de préférence
- 400 g d'eau
- du sel
- 40 g de noisettes entières
- 50 g de crème liquide entière
- 2 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 797 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 Std.
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Soupe de panais
35 Min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Crème de butternut aux châtaignes
35 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50 Min