Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 150 g de betterave crue, détaillée en gros dés
- 80 g de pomme granny-smith (½ pomme env.)
- 10 g d'échalote
- 1 branche de cerfeuil frais
- 15 g de jus de citron
- 130 g de yaourt à la grecque
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 80 g de fromage de chèvre frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 536 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Gaspacho de betterave
10 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min