Purée de panais et boulettes aux raisins
TM5 TM6

Purée de panais et boulettes aux raisins

3.4 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

Pour les boulettes

  • 40 g de filet de dinde, sans peau, coupé en morceaux
  • 1 pincée de cumin en poudre
  • 20 g de raisins secs

Pour la purée

  • 300 g d'eau
  • 300 g de panais, pelé et coupé en morceaux
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 40 g de lait entier
  • 10 g de beurre, coupé en petits dés

Voeding
per 1 portion
Calorieën
946 kJ / 232 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
11 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten