Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne

Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne

4.4 31 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de tomates bien mûres, coupées en deux
    1000 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'eau
    400 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe rase
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de basilic frais équeutés
    10 brins
  • de pignons de pin grillés
    50 g
  • de jambon de Bayonne taillées en lanières
    6 tranches

Voeding per 1 portion

Calorieën 192 kcal / 804 kJ
Eiwitten 7.3 g
Vetten 13.3 g
Koolhydraten 11.2 g
Vezels 2.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...