Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT

Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT

4.5 75 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g d'échalotes coupée en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'huile d'olive
  • 25 g de chorizo coupé en morceaux
  • 200 g de petits pois frais éboutés (avec les cosse)
  • 500 g de bouillon de volaille
  • 50 g de mascarpone
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de piment d'Espelette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.8 g
Calorieën 980.5 kJ / 236 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 7.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...