Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de petits pois frais, avec les cosses
- 80 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 4 brins de menthe fraîche, équeutés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 580 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté de carottes à la coriandre
35 dk
Velouté de courgette et roquette
35 dk
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 dk
Velouté de petits pois et feta
35 dk
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Soupe de courgette et menthe
35 dk
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15 Min
Velouté glacé aux petits pois
40 dk
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min