Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1200 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes maison
of 1 cube de bouillon de légumes - 200 g de riz basmati
- 500 - 700 g d'asperges vertes
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
Le sabayon au citron
- 4 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1u.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1u.
Asperges sauce mousseline
1u.
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1u.
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Asperges à la flamande
25min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 Min
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Asperges et fraises en salade
1 Std. 30 Min
Asperges sauce romesco
45min