
Compatibele versies
Velouté de courge au curcuma, légumes vapeur et œuf au plat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de chair de courge d'hiver coupée en morceaux
-
15
g de curcuma frais
of 2 c. à café de curcuma en poudre - 650 g d'eau
- 8 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de carottes coupées en rondelles
- 350 g de pommes de terre coupées en dés
- 80 g d'oignon rouge coupé en fines lamelles
- 5 g d'huile végétale
- 300 g de champignons de Paris frais émincés
- 4 œufs
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 269.2 kcal / 1124.5 kJ
- Eiwitten
- 12 g
- Vetten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vezels
- 7.8 g