Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de pois cassés
Le jour même
- 4 tranches de speck
- 1 filet d'huile de tournesol, et 2 c. à soupe
- 1 carotte, en morceaux
- 1 oignon, en morceaux
- 1 branche de céleri
- 2 c. à café de cumin en poudre
- 2 feuilles de laurier frais
- du poivre moulu
- 600 g de bouillon de volaille
- sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 770 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 dk
Velouté de cresson à la brousse
35min
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1 godz. 10 min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 dk
Crème de pois chiches au lard
30 dk
Soupe de pois cassés finlandaise
12 godz.
Velouté de poireaux et pois cassés
4h 15min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 dk
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 dk
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1 godz. 10 min
Velouté de cresson à l'ail
1h