Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron confit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ bouquet de cerfeuil frais, effeuillé
- 250 g de pois cassés
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 989 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Velouté de poireaux et pois cassés
4h 15min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Mouliné de lentilles corail à l'indienne
45min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12h
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Soupe de lentilles corail
40min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 Std. 10 Min