Apparaten en accessoires
Polenta de châtaigne
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
350 g de farine de châtaigne réserver un peu de farine tamisée pour fariner le torchon
-
500 g d'eau
-
10 g de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
977.5 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1491.8 kJ /
353 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
12.3 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
68.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Escapade en Corse
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Aïoli traditionnel
10min
Aïoli
10min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Salinu (sel corse à la noisette)
15min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2u. 50min
Pissaladière
2u. 10min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
La socca
40min
Pompes à l'huile
3u.
La daube niçoise
13u. 20min
Canistrelli
1u.
Anchoïade
15min