Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de farine de châtaigne, réserver un peu de farine tamisée pour fariner le torchon
- 500 g d'eau
- 10 g de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1491.8 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 977.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Fiadone au citron
50 min
La socca
40 min
Flan à la farine de châtaigne
12h 50 min
Canistrelli
1h
Pompes à l'huile
3h
Panisses marseillaises
3h
Salinu (sel corse à la noisette)
15 Min
Polenta au gorgonzola
25 min
Oreillettes
3h 40min
Panisses
30 min
Aïoli traditionnel
10min