Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine "spécial pizza" de préférence
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
La garniture
- 1000 g d'oignons, coupés en huit
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour les mains
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- 12 filets filets d'anchois à l'huile d'olive
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1660 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au pistou
40 Min
Pissaladière classique
2h
Pissaladière
3 Std.
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Fiadone au citron
50 Min
Pissaladière
3 Std.
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Rouille
10 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
La socca
40 Min
Anchoïade
15 Min