Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 3 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 25 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 241 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 Std.
Petits pâtés de Pézenas
1 Std. 30 Min
Houmous
10min
Tzatziki
3h 5min
Fougasse au romarin
3ωρ. 25 λεπτ.
Pickles de radis roses et noirs
1 godz. 15 min
Tartare de dorade et blinis
1 godz. 35 min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Gougères
45 min