Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de pommes à cuire fondantes (3-4, type reinette, chantecler ou jonagold), en morceaux
- 350 g de pommes fermes (2 env., type granny smith, Pink Lady ou golden), en cubes
- 1 c. à café de miel
- ½ - 1 c. à café de quatre-épices
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 57.1 kJ / 13.6 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote de pommes à la vanille
30 Min
Compote de fruits d'hiver et vanille
40 min
Compote de prune à la cannelle
25 min
Compote poire-rhubarbe
25 min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50 Min
Compote pommes-poires-miel
15 min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30 Min
Compote pomme-poire aux épices
20 Min
Compote de poires
25 min
Menu light - Compote pomme-poire-myrtille, fromage blanc et amandes
35 min