Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmesan, coupé en morceaux
- 350 g de feuilles de blette, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 200 g de pommes de terre, détaillées en dés (1 cm)
- 40 g d'oignon, coupé en deux
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes - 600 g d'eau
- 50 g de lait
- 4 filets d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 669.5 kJ / 160.5 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 Min
Gratin de blettes
1 Std.
Velouté de topinambour
45 Min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Crème d'épinards
35min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Soupe au chou
45 Min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Velouté de betterave au lait de coco
40 Min
Soupe de potimarron aux épices
45 Min