Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase d'huile parfumée à la truffe
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Velouté de topinambour
45 min.
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min.
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Crème de courgette au bleu
25 min.
Crème de petits pois
40 min.
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min.
Crème de chou-fleur
30min
Crème de chou-fleur
40 min.
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min.
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min.
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min.