Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert

Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert

4.7 237 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • de chou-fleur détaillé en bouquets
    500 g
  • de blanc de poireau
    50 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • d'huile parfumée à la truffe
    1 c. à soupe rase
  • de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Voeding per 1 portion

Calorieën 248 kcal / 1037 kJ
Eiwitten 8 g
Vetten 22 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...