
Apparaten en accessoires
Velouté de topinambour
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
d'oignon coupé en deux75 g
-
de beurre20 g
-
de topinambours coupés en dés600 g
-
d'eau600 g
-
de bicarbonate de sodium1 pincée
-
cube de bouillon de volaille1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de crème liquide 30-40% m.g.120 g
-
de ciboulette fraîche ciselés5 brins
Voeding per 1 portion
Calorieën
163 kcal /
679 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
14 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Les soupes
50 recepten
Frankrijk
Frankrijk