Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre
- 600 g de topinambours, coupés en dés
- 600 g d'eau
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 679 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Soupe de panais
35 min
Velouté de céleri au stilton
35 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min